Vişnap

Zeytinli,Kekikli Ekmek...

2

Ekmek ekmek bugünlerde ekmeğe taktım .Sırada kurutulmuş domateslisi var. Makinem yerlere  pat diye düştükten sonra ve bu düşüşten de yara almadan  alnının akı ile çıktı ya severdim kendisini şimdi daha da bir sever  oldum.Kahramanım  ilan ettim kendisini .

 Aşkım büyüdü büyüdü içime sığmaz olduğundan, habire ekmekler yapasım geliyor:)) Yine dündü sanırım makineme olan aşkım depreşti özledim hemen geçen ki çekirdekli ekmeğin  ölçüleri ile bire bir aynı olan tek değişikliği çekirdek yerine sinyal sesini duyunca  dilimli zeytin ve kekikleri boca ediveriyoruz ekmek teknesinin içine hepsi bu.

Bekleyelim  pişince seslensin hamarat divamız:)). Biz de bu arada çayımızı demleyelim tulum ,beyaz,kaşar peynirini hazır edelim masamızda:) Başka hiç bir şeye ihtiyac olmuyor  inanın ki:)

.Günleriniz  hep mutluluklarla geçsin:))  Çekirdekli ekmeğimizle yapılışı ve malzemeleri aynı olduğundan minicik  bir  tıklama   aşağıdaki linke  yeterlidir diyorum:)




Afiyetler bal şekerler olsun...

2 yorum: Leave Your Comments

  1. ellerine sağlık nefis görünüyor sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Sevgili arenandfamily çok teşekkürler .Pastane poğacana bayıldım ben de enfesti görüntüsü yapacağım mutlaka .Ellerine sağlık canım .

    YanıtlaSil