Vişnap

Berk Bebek:(

1
Bir minicik 2 aylık bebek kaç gündür öylesine etkiledi ki beni,sizleri ve tüm Türkiye'yi.Nasıl kötü bir kaderi varmış yavrunun.Şu yazımı yazarken gözlerimden yaşları tutamıyorum içim doldu doldu kaç gündür.Burada kişisel yazmama kararı almıştım da gel gelelim değil buraya yazmamak,sokaklar da duvarlara dahi yazasım var içimde ki isyanları.

Anneye tüh desem diyemiyorum ruh sağlığının mutlaka bozuk olduğunu düşünüyorum.Hiç bir sağlıklı bünye bu tür acımasız bir davranış içinde olmaz olamaz.Annenin ailesini de sorgulamak lazım insan hiç mi evladı ile ilgilenmez hiç mi uzaktan da olsa takip etmez mi.acaip tutarsız davranışları görmezden mi gelinir.Okul da okulun müdürü ve diğer öğretmenler de mi hiç farkına varmadılar kadının tutarsız davranışlarını?Ya peki bebeğin babası onun hiç mi suçu yok?Bebeği yapmayı biliyorsunuz da sorumluluğunu nasıl almazsınız,bilemezsiniz.

Böylesi bir kaderin karşısında nutkum tutuluyor.Bebeğin minicik bir bebeğin ah yavrum açlığa 4 günlük  bir direnme ile karşı durmaya çalışmışsın ama senin yazgın kötüymüş bebeğim.Hani umarım o annen ki ruh sağlığı  bozukta olsa ölüpte yanına geldiğin de o büyük hesap günü umarım şefaatçisi olmazsın kuzum.

Burada komşuları da sorgulamak lazım.Öyle bir duyarsız hale geldik ki yan komşumuzun  ne halde yardıma ihtiyacı var mı yolunda gitmeyen durumdalar mı diyemiyoruz bile öylesine alakasız ki birbirimizle.

Bir Allah'ın selamını dahi esirgiyoruz karşımızdakilerden.Oysa selamlaşmak nasıl bir güzel duygu iletişimlerin başlangıcıdır.Bizler Türk toplumu olarak böyle duyarsız değildik.Ne oldu bizlere de güzel olan değer yargılarımızı yitirdik.Neyin peşindeyiz bu hayat dediğimiz çarklarının arasına almış öğütüyor  un ufak ediyor bizleri.Lütfen biraz daha duyarlı olalım karşımızda ki insanlara karşı.

2 aylık alıp verdiği nefesi duyarsızlıkların yumakların da yok olan bebek sen bir melek olup gittin bu dünyanın acımasız insanlarından uzaklaştın orada huzur içinde uyu bebeğim.

Allah'ım başka bebekler ölmesin,çocukların,bebeklerin yüzleri hep gülsün mutlu olsunlar sıcacık yuvalarında sevecen anne babalar nasip et her bebeğe.

1 yorum: Leave Your Comments

  1. Vefat tüm canlıların kaderi,ama en çok minik kuzulara yakıştıramıyoruz o sonu,keşke uzun yaşasaydı,gün görseydi diyerek kahroluyoruz.Ben bu gibi vakalarda şükür ediyorum artık ,en azından kurtuldu o zalimlerden,yaşasaydı hiç bilmeyecektik dramını,bu acıları yine ömrünün sonuna kadar taşıyacaktı yıllarca🥺mekanı cennet olsun inşallah

    YanıtlaSil