Vişnap

Görele'den Sevgilerimle..

44
Herkeslere,hepinize en kocaman en sıcak,en Karadeniz esintileri ile dolu merhabalar diyorum.Bilin bakalım sizlere nereden sesleniyorum?Giresun Görele'den tabii:))Geldim tatil yapayım biraz eve çeki düzen filan vereyim diye.Evde ki hesabım buraya uymadı.Benim hesabıma göre en fazla iki günümü alır temizlik filan ondan sonrası ver elini gezmeler diyordum.Böyle düşünerek yol aldım.Her şey iyi güzel gitti yolculuk filan da ahh ah o Trabzon hava alanında tam bir saat bekle bekle ardımızdan gelecek olan uçağın yolcularını.

Saatle 10.30'u gösterirken evin önüne geldik.İndim otobüsten iyi güzel de ne market açık ne pideciler her yerler kapalı ben kaldım mı aç bilaç:))Ne olacak şimdi Allah'tan yanımda simit ve peynir vardı.Haa peynirimi yanımda alıp getiririm her gelişim de.Çünkü biraz seçerim illa da koyun peyniri miss gibi ezine olacak olmazsa yerim de gelir gider sofraya akıbeti börek içine malzeme olur en sonun da sevmediğim beyaz peynirler:)

Tam 6 katı ıngıl hıngıl çıktım valizim ağırmış işte o an farkına vardım.Bina da asansör de yok.Kaldırıp atsan atılmaz taşıdım mecburen:)Kapıyı açtım tahmin ediyordum da bu kadarını tahmin etmemiştim.Bu ne bizim eve nolmuş diye bütün odaları tek tek dolaştım hepsi birbirinden beter dağınık ve toz için de ve de pis:)

O esna da telefonum çaldı ahh haaa var ya o zıplamış sinirlerimle eşime bir söylendim ki makineli tüfek gibiydim maşaAllah:)Bir sakin ol bir dur dinlesene beni dedikçe susmam mümkün değil ki hızımı ve de hırsımı alamamıştım ki:) Tam elim değdi telefon kapandı mı:)Tabii hatalıyım ben aradım bu sefer hemen:)Sanmış telefonu kapadım.Yok elim değdi kapandı filan dedim o arada da sinirim geçmişti.

Şimdi burada bu gurbet ellerde yarın bir yardımcı kadın arayacağım sağa,sola haber salacağım da vallahi ben çok fazla utanacağım evin pis,dağınık halinden.Acaba biraz toparlasam,temizlesem de öyle mi gelse kadın?Kararsızım:)Neyse mutfağa gideyim de bir çay demleyim peynir ve simitten oluşan soframı kurup karnımı doyurayım:)Kalın sağlıcakla ve de sevgi ile hep mutlu olun hepiniz:)

Uyudum uyandım simit peynirden oluşan kahvaltımı da yaptım az önce:)
Şimdi bir çarşıya gideyim ne kadar temizlik maddesi varsa hepsini toplayıp alasım var.Bir de bana bir kadın yetmez 2 kadın bulmam lazım.Bu işleri halledeyim gelişmelerden sizleri haberdar edeceğim:)Bana bol bol,çok çok dua etmenizi istiyorum ev işini halledip tertemiz olması lazım.

44 yorum: Leave Your Comments

  1. Canımmmmm yoksa sen Giresun'lu musun?Rabbim kolaylık versin öpüyorum. kocaman...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok Deryammm eşim Giresun Görele'li:))Çok teşekkürler tatlım benim..Ben de çok öpüyorummm.

      Sil
  2. ALLAH kolaylıklar versin canım Vişnapımmmm...
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım canımmm böyle sizlerden gelen güzel yorumlarla ben bu işlerin üstesinden mutlaka gelirim sağol tatlım,balımmm.

      Sil
  3. Sevgiler saygılar bizdede sana kuzum:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım lezzetlim gülüm çiceğimm çok teşekkürler güzel yorumuna:)

      Sil
  4. Kolay gelsinn:))

    YanıtlaSil
  5. Canim cok cok kolay gelsin sana..Oralarin Mis mis havasini cek icine benim icinde :) Opuyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayşegülümm Trabzon'a indik ve tam bir,bir buçuk saat kaldık içime çektim temiz mis havasını ve senin adını anıp kulaklarını çınlatıp selamlarını söyledim gökyüzüne yeryüzüne bütün doğasına .Canım çok teşekkürler sevgilerimle.

      Sil
  6. kolay gelsin vişnap ım..
    merak etme halledilir nasıl olsa:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nalan'ımmm çok teşekkürler canımmmm:)

      Sil
  7. Kıyamam sana tatlişim:))İşlerin biraz uzun sürecek gibi..Yorma kendini çok..Sana kolaylıklar diliyorum:))İşlerini hallettikten sonra bol bol resim bekliyoruz..Ben hiç görmedim oraları:))O sebepten sabırsızlıkla bekliyeceğim resimlerini ve yazılarını:))Koskocaman öpüp kolaylıklar diliyorum ve sevgilerimi yolluyorum sana tatlişim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şurda önümde ilk bir haftam biraz zorlu geçecek ondan sonrası aynen Zeynomm bol bol gezeceğim Belki bir yaylada yapabilirm:))canımçok sevgilerimle öpüyorum:)

      Sil
  8. kolay gelsin tatlım...
    aslen Trabzon lu olarak seni şu an çok kıskandım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gurmem canımmm çok teşekkürler Trabzonlusun sen de demek ki:)Ne güzel canımmm

      Sil
  9. Kolay gelsin canım, birden bitiverir sen hiç canını sıkma. sonra da bol bol gez hava al ohhh

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslısınım yaeahhh yihhi yeaa nedir bu hep işler beni buluyor bir kere de bulmasa ölürmü bu salak ev işleri:))krakerinden kocaman öpücükler biriciğine:)

      Sil
  10. kolay gelsin canımm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkürler ediyorum sevgilerimle.

      Sil
  11. Kolay gelsin canım kendini çok yorma:)yakın olsaydık yardıma gelirdim sana:) öpüyorum çok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyyy oyyy böyle demen bile beni nasıl mutlu ettim canımın içi binlerce kere çok teşekkürler tatlım.İstesem de yoramam ki kendimi işte gelsin bekliyorum yardım edecek kadını sağolsun bu seferlik böyle olsun canım çok öptümmm:))

      Sil
  12. Bol bol fotoğraf veya video olsaydı keşke

    YanıtlaSil
  13. Sevgili Erol Dizdar fotoğraf makinemi aldım yanıma benim niyetim de bol bol fotoğraflar çekip sizlerle paylaşmak .İlkin şu işlerimi bir halledip huzura ereyim de:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ilk işi gördük :) Pide yemekmiş https://plus.google.com/117764318001223236830/posts/Voe4nxmRwAz

      Sil
  14. :)))Sevgili Erol Dizdar karnım tok olmalı ki işlere içinden çıkılmaz işlere tahammül edebilmeliyim değil mi?:))))

    YanıtlaSil
  15. VİŞNAPIM,YAZA HAZIRLIK SANIRIM.BEN BU DURUMLARDA TEMİZLENMİŞ HALİNİ HAYAL EDER,İŞLERİMİ KOLAYLAŞTIRIRIM.
    İÇİNE SİNEN ŞEKİLDE İŞLERİNİ BİTİRİP,ELİNDE YORGUNLUK VE KEYİF KAHVENİ İÇERKEN Kİ HALİNİ HAYAL ET CANIM.
    ARDINDAN DA ELİNDE MAKİNEN TURİSTLER GİBİ GEZDİĞİNİ VE BİZLERLE PAYLAŞTIĞINI HAYAL ET.
    BAK GÖRDÜNMÜ O ANKİ MUTLULĞUNU:)ÇOK YAKINDA Kİ DURUMUN İŞTE BÖYLE OLACAK.
    SEVGİLERİMLE SENİ ÖPÜYOR VE KOLAYLIKLAR DİLİYORUM CANIM...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevalim canımın biriciği ne güzel dedin ben de temiz halini hayal edip gezmelerime başladığımı hayal edeceğim .Veee zaman kaybolmasın diye bir de çabuk çabuk bitireceğim olan işlerimi.Bana öyle güzel moral verdin ki çok çok öpüyorum seni birtanem .çook teşekkürler ettim.

      Sil
  16. Canım benim kolaylıklar diliyorum ama ben yorum yazana kadar işler bitmiştir :)) Onun için güle güle otur diyorum tertemiz evinde. Çok öpüyorum seni..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yok Hülyam bitecek gibi değil bir güzel dağıtmış ki evi püüü:))Yarından sonra bitiyor inşaAllah çok teşekkür ediyor çok çok öpüyorummm.

      Sil
  17. Kolay gelsin vişnapımmmm karadenizi çoook severim ohhh temiz havası yemekleri doğası insanı müziği oyyy oyyy amma aşkım orada temizlik yapacağım demişsin macidecim sana kolay gelsin ev işi dedinmi benim karnıma ağrı giriyor:))) ya gelen kadınlarla da pek anlaşılmıyor çinli japon robot üretin gari yaa ev işi olmayacak birileri biz eve girmeden temizlese ne güzel olur dimi:)) hayal işte...
    balım kolay gelsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Banummm havası suyu hele de suyu ile demlediğim çayların tadına doyulmuyor.Müziği bol kemençe :)Yaa benim de huzurlarım bir kaçıyor deliriyorum ama hallettim canım sağolsun yardım edecek kadın yarın gelip iş başı yapacak iş onundur :))Ben yemek yaparım bol bol:)Canımm çok çok öpüyorumm

      Sil
  18. Merhabalar Vişnap,

    Kolay gelsin efendim. Biraz sıkıntı çekmişsiniz ama o kadar olacak artık.

    Görele'ye de sevgi ve selamlarımızı iletin efendim.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Recep bey ilettim Görele Semalarına selamlarınızı çok teşekkürler.Haklısınız sıkıntı olmadan rahata erilmiyor,hayırlı geceler.

      Sil
  19. Yanıtlar
    1. İyi olacağım daha da iyi canım az kaldı .

      Sil
  20. Yanıtlar
    1. Canım Büşracığım çok teşekkürler.

      Sil
  21. Canim Visnap im inan beni hep gulduruyorsun.,,ev isini falan bosver yahu amannnn temizlik bitmez bulursun yardimci birini yapar sana 1-2 gunde bak keyfine cok dolas..ac kendin e yatacak yer yeterde artar:)) bak seenn simit ve peynirde yanindaymis bendemi gelseydim ne hem ben oralarida gormedim hic..Hmmm acaba atlasam ucagami ne yapsam..hem isin ucundan tutar yardimda ederdim sana.. kolayliklar diliyorum ve kocamannn sariliyorum.

    YanıtlaSil
  22. Kolay gelsin, dualarım seninle:)

    YanıtlaSil