Vişnap

Can Sıkıntısı...

7


İçimde bir sıkıntı hafakanlar gelmiş oturmuş ta canımın en can alıcı noktasına .Düşünüyorum nasıl oyalarım şu sıkılıp naz  niyaz yapan canı?Çayı demledim avunsun diye ııhhh yok .Netin başına geçtim yok onun da faydası olmadı.Tuttu inatları bir kere.

Ahhh bir bilebilsem vallahi yapacağım gönlünü. Yeter ki bırak yakamı be sıkılıp duran can.Ben sana ne yaptım da gece gece yapıştın yakama.?  Açtım televizyonu .Yok kendimi kaptırıp televizyonu da izleyemiyorum .Öyle böyle değil bu sıkıntı..

Gazetenin bulmaca ekini aldım elime .Severim eskiden beri bulmaca çözmeleri .Ahh bir şu sudokuyu sevemedim Üzerinde durmadığımdan  o da.Fazla sıkıntılara gelemem oldum olası..Çengel bulmacaların hepsi bitti.

Geldi Hindistan'ın kutsal destanın ismi ne sorusu işte onda takılı kaldım.Ben  bunu adım gibi biliyordum da beynime n'oldu? Resetledi o da kendini, sıkılan cana uydu yaptı yapacağını işte...Haa haa buldum buldum işte Ramayana'ydı .Hemen eksik kutucuğu doldurayım tamamlansın bulmacam .

7 yorum: Leave Your Comments

  1. bazen böyle anlar yapışır yakamıza vişnabım bulmaca çözmeyi iyi düşünmüşsün:) Allah sana hiç sıkıntı vermesin hep huzurla kal cnm benim.

    YanıtlaSil
  2. ayy canım benim dönem dönem oluyor ben böyle zamanlarda kendimi yoruyorum konsantre olmam daha kolay oluyor. yanlış anlama ben bu durumlara sevdiğim kişilerle küsünce giriyorum ve o kişiyle barışmadan düzelmiyorum:)) ama o sırada hep kendimi öne çıkartacak şeyler yapıyorum dostlarla buluşuyom kendime bakım yapıyom işte böyle tatlım... kısa zamanda atlatman dileğiyle öptüm....

    YanıtlaSil
  3. Böyle etrafıma bakıyorum eskiden herkez mutluydu herkes güzelerdi. Simdi okadar çok sıkıntısı varkı ınsanların ara ara bizede bulaşıyor bence bu sıkıntı mikrobu. bazen benimde yüregime oturuyor nefes alamıyorum. bende çözemiyorum ama cabuk geçiyor. umarım sende çabucak atlatırsın.

    YanıtlaSil
  4. Benim kitap bloğumda paylaştığım " %100 Düşünce Gücü " adlı kitap tam size göre. Bilinçaltını boşaltmanın tekniklerini gösteriyor. Bu durumu kısa sürede atlatmanızı diliyorum. Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
  5. hafakanları yüksek dağlara yollayabilmişsindir umarım:) selamlar sevgiler

    YanıtlaSil
  6. canımcım hayırlı sabahlar
    şimdi sana annem gibi bir cevap vereyim
    sıkı can iyidir kolay çıkmaz
    ne laka ise çocukken sıkılınca bize böyle derdi
    bende şimdi çocuklara diyorum sinir oluyorlar
    sen kafaya bir şey takmışsındır mhakkak yoksa durup dururken niye sıkılsın canın.takma kafana
    yada sana bi elişi başlayalım mesela patchwork bak hiç canının sıkıntısı kalma
    hadi Allaha emanet ol

    YanıtlaSil
  7. arada sırada oluyor, sanırım şimdi daha iyisindir

    YanıtlaSil