Vişnap

Olanlar Olmuş...

4


Youtube de  İlhan İrem söylediği Olanlar olmuş işte tam da bu sıralar kadının dinlediği şarkı bu ama anam sabah beri bir de ses son volüm tepesinde kadın değil bizler de dinliyoruz ister istemez sabah beri döne döne dinlemek ve bıkmamak .

Sorguladım bir ara kendimi neden diye?Kadının  derdi aşk meşkle alakalı değil ki .Bir kaç Onun Bunun çocuğu ile derdi onlardır onu üzen karaktersizler.Ki bunlar maşallah kırk vakit başlarını secdeden kaldırmamacasına ibadet ederlerde insan canı yakmaktan zerre  çekinmezler.

Ettiği sesli dualara tanık olmuşluğum var  Allah'ım bunları ya ıslah et ya da yok et diyedir.Bedduası bile dua niteliğinde kadının.2 kıytırık makam ,mevki uğruna insan harcamak bu neyin kafasıdır ?

Kadın şu bir hafta içinde canlı cenazeye döndü ,son ana kadar mücadeleye devam diyor .Çaresiz kalan kadını ben de destekliyorum ,teselli ediyorum .doğrusu etmeye çalışıyorum da benimde kelimeler içimde düğümlenip kalıyor.

Yapabildiğim sadece kahve eşliğinde hadi gel sohbet edelimden öte gitmiyor ki.Allah kimseyi çaresiz bırakmasın hele de iyileri hiç bırakmasın .Kötüleri de ıslah etsin ..

4 yorum: Leave Your Comments

  1. Merhabalar; doğum günü kutlaması için gönülden teşekkürlerrr..Kalbin hep ince duygularla dolsun...sevgilerrrr...

    YanıtlaSil
  2. Allah yardımcısı olsun:( Tez vakitte feraha kavuşur inşallah.

    YanıtlaSil
  3. annemineli rica ederim.Ne güzel bir temennide bulunmuşsun Amin cümlemizin kalbine yağsın güzellikler,ince duygular..

    YanıtlaSil
  4. Amin Sanemciğim Her nerede darda sıkıntı da olanlar varsa bir an evvel feraha kavuşsunlar..İnsanlar hep mutlu olsunlar .

    YanıtlaSil