Vişnap

Sıcacık Sarılasım Geldi...

8
Akşam güneşi nasıl gözümün içine içine geliyor,  oturduğum yerde gözlerim kamaştı.Bakamıyorum  tam karşımda nasılda sıcacık veda ediyor yavaştan usuldan.Gözlerimi alamıyorum hayran hayran seyrederken birden neden  fotoğrafını çekmiyorum ki diye bir hamlede fırladım yerimden .

Hemen fotoğraf makinemi alıp terasa çıkana kadar bir heyecan yaptım elim ayağıma dolandı.Nasıl bakışıp dururken demin beri bir fotoğrafını çekmeyi akıl edememek.Hay Allah'ım ya aklımı baştan aldı Güneş'inin haşmetli görünüşü.

İşte son an da olsa da yakaladım gözümün önünde kaybolmazdan önce.Hep başka fotoğraflarda imrenerek bakmıştım güneşin grup hallerine.Bir güneş ki yaylada başka,şehirde başka,köyde başka batıyor elveda derken acaba yarın da aynı güneşin batışını görebilecekmiyim diye aklımdan geçirdim bir yandan da sanki son kez görüyormuşcasına .

Böyle karmaşık duyguları yaşattı bana.Yazın batarken o kavurucu sıcaklarda ardından akşam serinliği geleceği müjdecisi böyle bir bahar günü akşam üzeri batışında ise ardından üşümelere gark olacağız diye bütün gün açık olan camları kapatmamız gerektiğini düşünüp birer birer kapadım camlarımızı.

Bugün de akşam oldu .Güzel geçen bir güne daha  şükürler olsun.













8 yorum: Leave Your Comments

  1. Çok beğendim ben.. Gün batımını severim bende.. Çokta güzel yakalamışsın canım benim. Eline sağlık..

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bu kareler
    eline koluna diline sağlık abla :)

    YanıtlaSil
  3. Canım vişnabım yaşadıkça hergün güneşin doğuşuyla uyanmandileğiyle :)eline sağlık çok güzel olmuş dugulu yüreğine sağlık

    YanıtlaSil
  4. Canım Nazlım vallahi böyle demeyin mutfağı filan terk edip dere tepe gezip fotoğraf çekesim geliyor :) şımarıklık değil değil mi ? ama napim içimdeki düşüncelerim böyle:) sevgilerimle canım

    YanıtlaSil
  5. İbrahim beğendin değil mi çok seviniyorum böyle mutlu oluyorum sen de ve siz beğenenler de çok mutlu olun istiyorum...

    YanıtlaSil
  6. Mehbup'um tam seninle konuşurken karşımda öyle çok göz kırptı ki bana, sonunda dayanamadım bir koşu kanapeden kaptım makinemi alel tecel vallahi yakalayıverdim :))hadi sevelim hep beraber:))

    YanıtlaSil
  7. Eletim benim güzel yüreklim has arkadaşım öpüyorum ve güzel duan hepimize gelsin diyorum aminn canım sevgilerimle:))

    YanıtlaSil