Vişnap

Tombalacık Halime'm

4
2011'in son günü ve gecesi çok güzel geçti:) 2012 'in ilk gün sabahında  moral yerlerde tutup kaldırmalara bile takat yok haaa haaa göbekte engel oluyor yere eğilmelerime:))Allah'ım Allah'ım ben hangi aralıkta aldım bu kiloları?

Hep o aynaya yandan bakınca  oldu bunlar ayhhh bu ben miyim ?:((Ahhh ahh hani sigarayı bıraktık halt ettik ettik ettik vallahi de kilo olarak dönmeyeydi bana neşemi üzüntülere çevirmeyeydi ne mutlu olurdum.

Te Allah'ım bee illa mutlulukta bir yerler kırık mı olmalı?:( Ben nasıl veririm bu katmerleri incecik nasıl yaparım kendimi diye arpacık kumruları gibi düşünüyorum yeminle.Şu an sigarayı bırakmak daha kolaymış gibi geliyor  bana ki ne kadar zorlandıydım hala da aklımda sevdamda baş köşede duruyor.

Bu kadar nesifle mücadele pehhh ölcem yorgunluktan.Şimdi nescafe istiyor canım  olmaz.Bitki çayı iç diyor kilolarım .(Kocaya diyorum ben  çok mu kilo aldım?Yooo iyisin  deyince daha da tutamadım kendimi hep sen böyle diye diye ben katmer böreklere döndüm, yayıldıkca yayıldım.Enime giderken  en de yer kalmadı önlere doğru çıkmalara başladım.Bir baktım gözlerimde iki damla yaş şıppıdak iniverdi yanaklardan aşağıya:(

Bugün gerçekten  morallerim çok kötü bozuk ne vardı o aynaya yan bakacak? Hemen  önlemlerimi alacağım verdim kararımı önce ekmek sıfıra  düşecek,yürüyüşler yağmur çamur demeden  aksatılmayacak.Hatta Belediyemizin bizlere  bizler için yaptırdığı  o muhteşem  spor aletleri de denenecek.

Az yağlı,az tuzlu,yediklerimin yarısı sevdiğim yiyecekler  hayatımdan  çıkacak.Sevmediğim yiyecekler baş köşemde.Bari hayırlı olsun mücadelem.Bir de bugünler de tombalacık Halimem şarkısını pek bir dinliyorum.Dinledikçe aaaa bak Halime'de tombulmuş deyip kendimi teselli ediyorum:)

Züğürt tesellisi dediğinizi duyar gibiyim,Aşkolsun ,demeyin öyle,açın kollarınızı kuş dolsun:)

Kalın sağlıcakla  ve  fitt coulll olsun vücutlarımız:))Tombalacık Halimem düş peşime gel yürüyüş parkurları bizim olacak:))

4 yorum: Leave Your Comments

  1. Okadar üzülmeye değmez ama yinede sigaran sonra herkes kilo alıyor

    YanıtlaSil
  2. Ramazan ilk günler geceleri uykularım kaçar olduydu sanırım alıştım kilolarıma şimdi mutlu mesudum da yine de vermem lazım o fazlalıkları:))

    YanıtlaSil
  3. Funda'm ya ben seni ben de seni seviyorum sıcakkanlı güzel kadın ,öpüyorum seni:))

    YanıtlaSil