Vişnap

Egonuz Batsın...

2



Vardır  böyleleri onlar her yerde her zaman nazır  ve hazırlardır. Karşılarında kine kendilerini kötü hissettirmektir amaçları.Sanki nefes almalarında ki ilk gaye bu sen kendini kötü hissettikçe onlar bunu şeytani ruhlarıyla hissederler ve egoları kabardıkca kabarır.Ardından yeni bir hamle daha yaparlar .

Sevmiyorum böyle ukala dümbeleklerini ve uzak tutuyorum kendimden.  Buradaki ukala dümbeleği sen var ya bana tıpkı çocukluğumdaki Okşan'ın  üvey babasını hatırlatıyorsun  o ne  acımasız gaddar biriydi .

Okşan benim samimi arkadaşımdı babasından  ödü patlardı :(Nasıl sindirmişti minicik çocuğu onu kendine rakip görüp bütün silahlarını çıkartır üstüne yönlendirirdi onun .Annesi de  kuklasıydı ki sözünden  çıkmazdı .Geri zekalı desem değildi şimdi düşünüyorum da belki ekonomik özgürlüğü olmadığı için ukalanın  kahrını, kızına yaptığı eziyetlere katlanıyordu ?

Hiç unutmuyorum nasil da  o minicik kulağını kopartırcasına burmuştu parmaklarının arasında sanki sinek ezer gibi kıpkırmızı kulağı ile  usulca süzülmüştü yaşları yanaklarından.Ağlamasına bile izin vermeyecek kadar  haindi kompleksli tipti .Tıpkı senin gibi.Sen  bana o adamı çağrıştırıyorsun.

Belkide ondan seni sevememelerim  :( Sonunda bir gün duydum ki Okşan'ı Dünya evine uğurladılar!!Okşan sırf istenmemezlik durumundan kurtulsun kendi evi olsun diye  o hödükle  evlendiydi:(.Yazık ettiler :( Bir hayatı kararttılar  ki o hayat herkese bir kere veriliyordu.Güzel yaşamasına  izin vermedinizki.

En başta sen  ukala dümbeleği babalığı üveyliğin hakkını sonuna kadar verdin:(Sonra sen ayakları üzerinde durmasını beceremeyen aciz annesi birlik oldunuz Okşan'ı bir girdaptan bir başka girdapa fırlattınız:( 

Ukala dümbeliği,egoist karar verdim az önce ne zaman ki sen bana katlanırsın işte ben de o zaman sana katlanacağım .Beni yok sayıp görmezden geldiğin  zaman suratına şamar gibi inerim .

Dünya senin ekseninde dönmüyor hepimiz varız o eksende ve bizler döndürüyoruz ekseni biz yoksak sen bir hiçsin ukala,egoist .!

2 yorum: Leave Your Comments

  1. Oksanlari insanca davransin ikdtidari elinde tutan ebeveynleri

    YanıtlaSil
  2. adları üzerinde dümbelek onlar! uzak dursunlar.

    YanıtlaSil