Vişnap

Kibar Feyzo'm

2



Canım canım ya vallahi öyle  çok seviyorum ki kedimi özlemişim.Dün cafe ye gittiğimde bir baktım karşımda bakıyorum bakıyorum görmüyor beni .bir anda farketmesiyle karşıdan koşarak yanıma geldi.Tahmini bir ay oldu görmeyeli ama unutmamış beni.

Şaşırdım daha da  çoştu içim sevgi ile sarılasım,kucaklayasım geldi de kıl tüy yumağı yeaap tuttum kendimi.Hemen  sucukları aldım dolaptan  kalın dilimler halinde  iki üç parça  verdim.Hoppp anında yuttu piss  azcık çiğneyeydin bari arkasından  kaşar peynirlerini de verdim. 

Bugün ziyafet var sana kibar feyzom:)Ye yiyebildiğin kadar yanına gelmelerimin  tadını çıkart :) O ne  doydun değil mi yarısını bıraktın kaşar peynirinin de  peşimde ne dolanır durursun ? Haaa haaa anladım  sucuk istersin yine  cıkk canım önce kaşar peynirler bitecek ondan sonra  sucuk,sosis verebilirim .

Çeşit  çok bugün vişnapına dua et :)Hazır gelmişken hava da soğuk buz gibi ama deniz kenarında oturmaya mani değil ki deyip attım kendimi kıyıya mis gibi deniz, iyot havasını ciğerlerime çektim çektim sömürdüm havayı sanki:)

Aaaa sen  kibar feyzom yine yanımda bittin ee senin karnında tok ? Yoksa yoksa  olamaz sende mi beni seviyorsun  menfaatsiz  geldin ön patilerini dayadın dizlerime ? Bayılırım sana  ölürüm sana  ve  kuru mamaların en kalitelisini alırım bugün sana deyip sevdim  okşadım.Bir de şapp diye öptüm vallahi de  öptüm billahi de  öptüm :)

Bu gidişle  seni evimizin bir bireyi yapabiliriz diye düşünüyorum da fazlacana  uzak bir ihtimal olsa da ,olabilirde olmayabilir de:))


2 yorum: Leave Your Comments

  1. ya bu nasıl bir tiptir yaa?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslisinim gibi bende çoook sevdim Feyzo^yu:) Canım umarım evinize alırsınız hep yanında olsaydı ne güzel olurdu.

      Sil