Vişnap

Gezi.

1

Bana köyede git diyorlar onlar diyor bunlar diyor .İyi de ben sıkılırım köyde bu kış kıyamette bilmem ki gitsem mi? Aklıma da sokup duruyorsunuz biliyorsunuz ki severim köyleri de ben hiç kış kıyamette köyde gecelemedim ki.Ya gecenin bir yarısı canım sıkılırda evime dönmek istersem araba bulabilirmisiniz?Bulsanız da ya yollar kapalı olursa e valla ben dellenirim işte o zaman.

Cesaretim yok köye gitmeğe beni yaz aylarında misafir edin sizler, en güzeli bu bence .
Ben çarşıda kalırım canım sıkıldıkca Trabzon'a,Giresun'a giderim olmadı çarşıda 2 tur atarım eve dönerim.Zaten 20 gün hangi aklıma uydum da 20 gün kalacağım ben püüü bana yaa. Dert değil baktım sıkılıyorum atlarım uçağa olmadı otobüse dönerim İstanbul'a.

Mart ayından bu yana tam koskocaman  8 ay geçmiş gitmeyeli o havayı solumayalı az değil ki burnumda tüter oldu iyicene .Mevsim olumsuz da olsa  tadını  çıkartmalı tatilin. 
Hayatımda izlemediğim kadar tv izleyeceğim mutlaka bir dizim olacak ve haftasını iple çekecem.Gelse de o gün kaldığı yerden izlesem diye malum en heyecanlı yerinde keserler hep dizileri.Bir de dizilerin hatırına o salak reklamlara katlanacağım mecburen. 
Bir sürü simit götürmeliyim yanımda neden derseniz sevmiyorum o kalın kabuklu taş fırın ekmeklerinin tadını ben.Alışmamış görmemişim ki hiç o ekmekleri biz francaları tüketmişiz hayatımız boyunca .Ta ki eşimle tanışana kadar :))

Palamutlar bol olsa da lakerda yapsam diyorum tek o yapacaklarımın arasında yoksa asla iş yapmayı bırak,yemek bile pişirmeyi düşünmüyorum.Hazır hazır yemeleri düşünüyorum tek bir telefonla her şey halolmalı:)

Götüreceklerimi koliye koymaya başlasam iyi olacak ekimin 28 inde yolcum var Görele'ye eşimle gönderivercem ertesi günü alsınlar otogardan emanetlerimi .Haaaa haaa bir de beyaz peynirimi de mutlaka yanımda götüreceğim kim gülerse gülsün hiç umurumda değil vallahi koyunun Ezine olanı olmalı peynir dediğin :)) Son 3 günüde saymazsam tam bir ay var gitmeme oyyyy karlar da yağar mı acaba ben ne ettimde böyle karar verdim ki? 









1 yorum: Leave Your Comments

  1. canımm ne güzel yazıyorsun sanki yanımdaymışsın da sohbet ediormuşuz gibi.inşallah o da olacak canım.Sevgilerimi bırakıyorum çok öptüm seni hem kendi güzel hem yüreği güzel kardeşim:)

    YanıtlaSil