Vişnap

Evim evim güzel sıcak ve azıcıkta tozlu pis evim..

4
Taaa uzun bir süreden sonra bugün evdeyim.Sevinsem mi napsam bilemedim ki.Unutmuşum bir evde bir ev kadını neler yapar,neler eder.Sabah beri (dediğim öğleden beri) dolanıyorum bir o odaya bir bu odaya tembel kuşlar gibiyim .

Kahvaltımı bile uyduruktan yaptım aylar sonra ilk defa çay demledim. Kavanozdaki çayın da bitmek üzere olduğunu farkettim.Burası bizim ev mi ee tabii ki bizim ev de bizsiz çok boynu bükük kalmış zavallı sıcacık evim seni ne hallere koymuşum ben ? 

Seni temizlemeleri,silip,süpürmeleri özlemişim ben.Mutfağında çeşit  çeşit yemekler salatalar yapmayı özlemişim ben .Kalkıp bir hamle yapıp temizlik yapasım geldi olduğu kadarıyla içime sinmese de çamaşır sularıyla toz bezlerini elime alasım geldi.

Hazır ev temizleme ilhamım gelmişken vaz geçmeden temizliğe başlayım ben.Pek kıyın köşen istediğim gibi temizlenmemiş olsa da eski halinden daha iyi hallice olursun sevgili evim .Söz gidip geleyim kış ayı boyunca hep elim üstünde olacak  hep seni bayramlık çocuklar gibi süsleyeceğim .

4 yorum: Leave Your Comments

  1. canım merhaba sana yorum bırakmıyorum diye sakın seni ziyaret etmiyorum zannetme inanki gelip okuyup okuyup geri dönüyorum,nedeni ise ben sürekli İE den geliyorum nete ama senin yorumların buna izin vermiyo şimdi sırf senin için mozziladan geldim,o şekild eyorum yapılabiliyomuş,ama tarayıcı değiştirmek zor geldi bak şimdi gördünmü :)
    hadi sen evini temizle sana kolay gelsin,ben sana yorgunluk kahvesi yapayım,sonra sende şu yorum ayarını değiştir olurmu canım,olur olur yaparsın sen,,,bak şimdi kontrol panelinden tasarıma tıkla ayarlara gel yorum ayarlarını seç,sonrada yorum stilini pop up pencere olarak değiştir,,,birde yorumlarda kelime doğrulama gösterilsinmi sorusuna hayır de kaydet...ama ben yapamam zor gelir dersen anlarım,(şifreni verirsen bende yaparım)ara sıra mozzilladan gelir yorum attırırım canıma,İE dende okurum :)
    öpüyorum seni canım sağlıcakla sevgiyle kal,,,selamlar olsun...

    YanıtlaSil
  2. ay ne güzel aman krakerimmm tadını çıkar, gözünü seveyim. benim yerime; yağmurda herkes koştururken dışarıda, iç çayını, yap kekini, ohhh.

    YanıtlaSil
  3. Aslımsın öyle güzel tadı çıkıyor ki oyy evde olmalar çok güzelmiş bayıldım bu işe ben Aslımsın tombul krakerin bugün de ev de ,darısı başına olsun:))

    YanıtlaSil
  4. Canım Gelibolum dediklerini en kısa zamanda deneyeceğim tatlım hatta şimdi bile bakayım ben canım gelmen beni ziyaret etmen çok mutlu etti beni canımın içi .Geçen yemek bloglarındaydım unutmuşum orayı kullanmaya hatta sana mesaj bırakacaktım başaramadım tatlım ,Öpüyorum seni.

    YanıtlaSil