Vişnap

Çorba .!

8
O kadar evden uzağım ki sonuçlarına da katlanmak zorundayım. Ev de ne var ne yok bir haber olduğumu bu akşam üzeri anladım .
Hava fırtınalı,yağmurlu artık yavaştan kış kendini gösterip bizleri alıştırmaya başladı.

Eve erken gelmenin keyfi ile kırmızı mercimek çorbası yapayım diye mutfağa gittim.Ara,tara yok yok bulamıyorum.Ararken dolapta ki bir kavanoz dolusu nohutları da yerlere saçtım .Aferin bana :( 

Evdeyim ya az keyif yapacağım ya sakarlığım tuttu işte onları topla toparla üff yaa her yere saçılmışlar :(

 Kalk süpürgeyi aç açmışken görünen yerleri yalandan süpür.Buzdolabının içi de temizlenmek istiyor deyip bezi deterjanı eline al bir güzel temizle.Keşke çorba geçmeseydi aklımdan :(  

Yok bu aksilikler bile vazgeçirmedi beni illa da çorba diye dolapta aranırken gördüğüm hazır düğün çorbasını yapayım bari diye niyetlendim.Yapacağım da az sonra suya ısladım ki çabuk olsun .Minik mutfak sırlarından biri bu da:) Aslında hiç sevmem hazır paket çorbaları ama her an ani bir durumda durumu kurtarsın diye bir köşede bulundururum .Ahh haaa haaaa madem mutfaktayım bir de pilav yapayım ,boşa geçmesin mutfakta ki saatlerim :) 

8 yorum: Leave Your Comments

  1. afiyet seker olsun visnabımmmm

    YanıtlaSil
  2. Ya canım onlyim yazdım yazımı sırf oyalanmak kafamı dağıtmak için .Oysa içimde esen fırtınalar savuruyor beni ordan oraya:(

    YanıtlaSil
  3. eyvah, gitti pirinçler deee:)

    YanıtlaSil
  4. canım çok güzel anlatmışsınn:)) afiyet bal şeker olsun.öperem seni:)

    YanıtlaSil
  5. Ahhh haaa haaa Aslımsın bak şükür ettim halime gidenler nohuttu ya pirinç olaydı bit bit onları toplamak daha zor olurdu:))

    YanıtlaSil
  6. Sanem'im vallahi içlerim daraldı kendimi oyalamak için içimdekileri birilerine anlatmak ihtiyaçından yazıverdim .Yok ki yanımda bir kardeşim derdimi,sıkıntımı dinlesin .Nasıl birilerini esir alırsın habire konuşur durursun işte ben de bloğumu esir alıveriyorum bazen:)))

    YanıtlaSil
  7. Al al bloğunu esir.keşke yakın olaydık ben dinleyeydim dertlerini.inşallahh en yakın zamanda buluşmak kısmet olur canımm.kendine çok iyi bak.bak karadeniz gezisini de düşünnn:)

    YanıtlaSil