Vişnap

Bugunüm.

2
Dün birden keyifsizleştim ,hastalandım sanırım ayların getirdiği yoğun yorgunluktan vücudum zayıf düştü :( Dün dünde kaldı bugüne bakmalı :)Ertesi yani bugüne ise gayet neşeli girdim. Sabah aylardan sonra ilk defa biraz uyku keyfi yapayım dedim demez olaydım .Neyi çok istersem illaki olmaz :(
İşyerinden gelen telefonla fırladım yataktan bir yandan da gözüm yastık yatakta ,nasıl giyindim nasıl gittim bilemiyorum.Hahh iyimi tam bugünü anlatacaktım uykum geldi uyumalıyım bu yazım burada beni beklesin yarın kaldığım yerden devam ederim:) 

Geldik bugüne yine bu saati yaptım yine uykusuzum ben .Verdiğim sözü yerine getirmeliyim.Bakayım nerede kalmıştım oradan başlayım hemen :)
İşe gittim her zamanki gibi önce doğru deniz kenarındaki boş masayı kaptım genelde erken saatlerde yer olur deniz kıyısında .Bir bardak çayım sigaram ve poğacam .

Vallahi tembelliğimden poğaca yiyorum aslında özledim peynirli zeytinli domatesli kahvaltı sofralarını geç kaldığımdan tek başıma da sevmediğimden poğaca kurtarıcım oluyor:)
Çay harika bir kesmez ikinci bardağı da içip işimin başına geçtim.Kasayı sayarak teslim aldım.

Pc açık müzikler güzel çalıyoruz dinliyoruz da ta akşamlara kadar kafam bir dünya oluyor.Gelenler gidenler hoş geldiniz,iyi günler afiyet olsun bilmm ne bazen off yeter yahu diyesim geliyor.Iıhhh devam güler yüzlülüğe onlar bizlerin ekmek parası velinimetimiz.

Ama bazen içlerinden öyle gıcıklar çıkıyor ki git ve bir daha da buraya gelme diyesim geliyor. Hatta denize atasım geliyor.Bazıları da şeker gibiler kibarlar güler yüzlüler . Kocam yanımda karşımda o da koşturmaca içinde.Biz bir arada olduğumuz halde iki lafı kesintisiz konuşamıyoruz. Pat biri geliyor hayda yarım kalıyor özel konuşmamız:( 

Bazen sevdiklerim özlediklerim arkadaşlarım geliyorlar beni görmeğe onlarla dahi iki kelimeyi rahat konuşamıyorum.Masalarına gidipte bir bardak çayımı soğutmadan sıcacık içemiyorum ki. Burası öyle bir yer ki birden hepsi birden geliyorlar.Kalkıp giderlerken de hepsi birden gidiyorlar.Birbirlerinden mi özeniyorlar ne? 

Biri patates kızartmasımı sipariş etti yan masada hop siparişini veriyor o onu o bunu görüp talep ediyorlar haahaahhaaa bu çok güzel yesinler ,içsinler değil mi, ama:)Çalışanları denetlemek işten kaytaranları uyarmak çalışmaları için teşvik etmek şımartmadan ezmeden aradaki mesafeyi ayrlamak öyle zor ki :(
Bugün biraz erken çıkayım desem de her zaman bu mümkün olmuyor ki .Neyse gece olupta eve dönüş saatim yaklaştığında kasayı sayıp teslim ettim fazlası var eksiği yok şükürler olsun bir iki defa açık vermiştim kendimi salak gibi hissetmiştim.

2 yorum: Leave Your Comments

  1. Vişnapım blogun hayırlı olsun canım :) Güzel ileklerin için çok teşekkür ederim, öpüyorum seni.

    YanıtlaSil
  2. Canımm kolaylıklar diliyorum sana.işin zor ama evvelallah üstesinden geliyorsun başarıyla maşallah.Allah utandırmasın hiç.İşlerin rast gitsin.çok öpürem:)

    YanıtlaSil