Vişnap

Ağustos .

4
Şu ağustos ayını bu kadar kolay geçireceğimi hiç tahmin etmediydim.Sıkıntısını,stresini aylar önceden çektiydim .Ben ramazan ayında çok gergin olurdum hep korkum bir başkalarının kalbini kıracağım diye hislerime ,sinirlerime hep baskı yapardım.

Uykusuzluğum ayrı bir problem olurdu ki geçen yıllar içinde evde olduğum için öğlene kadar veya gün içinde bir iki saat uyuma şansım oluyordu.Maalesef bu yıl çalıştığımdan böyle bir şansım olmadı:( Yani çok ta umduğum gibi olmadı aslında güzel ve kolay da geçti şükürler olsun .

Her akşam soframız kalabalıktı kalabalık sofralar da yemek yemeleri özlemişim çok özleyeceğim .Şu kalan 2 gün ve bayramda geçsin gitsin hayat normale dönsün istiyorum.Sevmiyorum bayramları ve özel günleri bayram benim neyime ki:(Kaldı 2 ayım tatilim için inzivam için tam 2 ayım var günleri günlere ekleyeceğim ve Kasım ayı gelecek ve ben ardıma bile bakmadan Karadeniz'e gideceğim.Hiç kimseleri düşünmeden sırf kendim için kendimi yaşayacağım yaşasın düşüncesi bile enerji veriyor bana .
Not:Görsel de neden denizin fotoğrafı kullandın derseniz,deniz bana her zaman huzur verir çok sevdiğimden dolayı derim...

4 yorum: Leave Your Comments

  1. Canım umarım o çok istediğin karadeniz gezisine çıkarsın vee çoook mutlu olursun.dinlenmiş,moralli bir şekilde geri dönersin.çoook öpüyorum canım benim.kendine çook iyi bak.

    YanıtlaSil
  2. İnşaallah canım bütün isteğim o anın gelmesi ben de seni çok öpüyorum kardeşim benim bir tanem:)

    YanıtlaSil
  3. Öpürem seni bir taneciğim:))

    YanıtlaSil