Vişnap

Gecenin bir yarısı.

2
Derin depderin düşüncelerdeyim tıpkı dipsiz kuyular gibi .Herkesler uyumuş,etraf tam istediğim sessizlikte.Hava miss gibi ben de miss gibiyim keyfim yerin de.Peki büyük bir istekle açtığım bloğumu neden öksüz bir başına bırakıyorum ki?Bugünler de çok ihmal ettiğimin farkına vardım.Zaten aceminin tekiyim .

Devamlı blogla meşgul olsam da kendimi geliştirsem ya diye kendime söylenirken buldum kendimi.Hani derin düşüncelerdeyim demiştim ya .Demek ki her yere birden yetişemiyorum.Nerelerden kısabilirim kendimi de bloğuma daha çok vakit ayırabilirim ? İlk aklıma gelen çok sevdiğim Freind Feed.Evet biraz kendimi oradan çekmeliyim bir süreliğine de olsa.Kafam da bir sürü ,bi dünya dolusu yazmak istediklerim var.

Eeee ben başlayım artık yavaş yavaş yazmaya Kendime söz verdim .Yarından itibaren ne gelirse aklıma yazıyorum bundan böyle .Kimi deli saçması,kimi hüzünlü,kimi de komik o an ki ruh dünyam ne derse o olacak:)

2 yorum: Leave Your Comments

  1. olmazdı ne demek her işe yetişemiyorum. Hem ev işi yapmak hem eş olmak hem anne olmak kadın olmak çalışan olmak bunları yapabiliyorsan hepsini yapabilirsin demektir.

    YanıtlaSil
  2. MaviBalon!a katılıyorum canım benimmm:) sen herşeyin üstesinden gelirsin evvelallah.ff'de de seni görmek istiyoruz.sakın orayı kapatma canım benim.yoksa biz ne ederiz.bloğunda harika gidiyor maşalllah.çok öptümm.

    YanıtlaSil