Vişnap

Canderel Bitkisel Tatlandırıcı Lansmanı...

14

Merhaba arkadaşlar.Geçtiğimiz hafta sonu canderel güzel nazik kahvaltı davetine katıldık blogger arkadaşlarla.Etkinlik çok sıcak samimi bir hava da geçti.Canderel'in ev sahipliği mükemmeldi.Bitkisel tatlandırıcı ürünlerini tanıdık.Gayet sağlıklı vücuda hiç bir yan etkisi olmayan ürünlerdi.
Kısaca sizlere anlatmak istiyorum.1800'lü yılların başından beri Güney Amerika yerlileri tarafından sıkca kullanılan STEVİA bitkisinin yapraklarında ki tatlı mucizeyi Canderel bizlere bizler için işleyip hediye ediyor.Bizler de vücudumuza,sağlığımıza iyi bakmak durumundayız.Haydi o zaman hep beraber bu tatlı mucizeyi detaylı incelemek üzere canderel sitesini tık tık tıklayalım.Ben de bu arada şeker yerine Canderel tatlandırıcı kullanarak yaptığım kakaolu kekimin tarifini yazayım. 
Kakaolu Kek
 Malzemeleri:
3 yumurta,Bir su bardağı Canderel bitkisel tatlandırıcı,bir çay bardağı fındık yağı,bir su bardağı süt,3 su bardağı un,bir paket kabartma tozu,iki yemek kaşığı kakao.
Tarifi: 
Derin bir  karıştırma kabında yumurtalarımızı çırpalım.Bir su bardağı Candereli ilave edelim.İçine fındık yağımızı ve sütümüzü de katalım çırpmaya devam edelim.Unumuzu ve kabartma tozumuzu da eleyerek kek hamurumuz göz göz olup hava kabarcıkları oluşana kadar çırpmaya devam edelim.

Elde ettiğimiz boza kıvamındaki kek hamurumuzun bir kısmını ayırıp diğer kapta kakao ile karıştıralım.Sade olan kek hamurumuzu margarinle yağladığımız kek kalıbımıza boca edelim.Üzerine de diğer kakaolu olan kek hamurumuzu usulca  dökelim.Ve 170 derece ısılı fırında pişirelim.

Notum:Şeker yerine kullandığım bitkisel tatlandırıcı canderel kekimin tadında hiç bir değişiklik yapmadı.Normal toz şekerinin verdiği lezzet ile aynıydı.Bundan böyle sağlıklı yaşam adına Canderel hep mutfağımız da yer alacak.Sizlere de tavsiye ediyorum.

Bu güzel kahvaltılı Canderel'in  basın lansmanın da bizleri bir araya getiren çok sevgili arkadaşım canım Senemciğime seneminyemekleri tekrardan çok çok teşekkür ediyorum.
Sevgi ile kalın.

14 yorum: Leave Your Comments

  1. benim gözüm o keklerde kaldı :)
    canım ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şirinem o kekler çok güzel oldu yemelere doyamadık,sevgiler. Sana da yaparım canımm.

      Sil
  2. CANIM TAMDA TEYZEM BENDEN TATLANDIRICI İLE YAPILMIŞ KEK TARİFİ İSTERKEN NE MUTLU BANA HAZIR TARİFE KONACAĞIM
    ELLERİNE SAĞLIK TATLIM
    HAYIRLI GECELER

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seyyahım demek kalpler birmiş canım afiyetler olsun Şeker teyzene çok selamlar sevgiler canımm.

      Sil
  3. Pişirmeye gelmesi,çok hoş birşey.Denemeli,bilgilendirme için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ihlamurcum benimde ilk başta çekincelerim oldu ama canderel ile bu çekincelerim yok oldu hiç bir olumsuzluk olmadı tadında.Rica ederim canımmm.

      Sil
  4. Eline sağlık Vişnabım... Kek harika görünüyor:)sevgiler öpüyorum çok:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elifciğimm çok teşekkür ederim canımmm bende çok öpüyorumm..

      Sil
  5. Ayyy bitanem bilseydim senin de katıldığını bende gelirdim vişnapım yaaa oldumu bensiz sen bana de böyle buluşmaları ben gelirim... baktım yer bana uzak kimseden ses çıkmıyor gitmedim yaaaa seni görecektim helva getirecektimmmm yanacıklarından öpecektim....
    balım sevgi günün kutlu olsun:))) kek nefis ellerine sağlık öptüm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnanmıyorum tühhh nasıl kaçırdık böylesi güzel fırsatı can Banummm::((Bir dahaki etkinliklerde haberleşelim canımmm Banummm .Çok çok en kocamanından öpüyorum canımmmm

      Sil
  6. bu faydalı bilgi için teşekkürler daha önce hiç kullanmamıştım :)

    YanıtlaSil
  7. Ne guzel boyle etkiliklere katilabilmek, arkadaslarla tanismak..guzel ikramliklar yemek..bende buradan resimlere bakiyorum sayende:) sevgiler guzel bir hafta sonu diliyorum:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şekerciğim bende sana buradan sıcacık sevgilerimi ,selamlarımı yolluyorum.Senin de hafta sonun rüya gibi geçsin canım ,sevgilerimle..

      Sil