Vişnap

Gezmeler...

11
Merhabalar ,herkeslere çok çok selam ediyorum.Hayırlı hafta sonlarınız olsun.Bal şeker tadında.
Bugün hava buz soğuk dünden arkadaşla niyetlendik İKEA'ya gidelim diye.Gece biraz erken yattım uyuyayım erken kalkayım diye.Hani erken gidip erken döneriz düşüncesi ile.

Uyu uyuyabilirsen dön sağa sola delir ,çıldır yok kaçtı gitti gelmez uykum.Televizyonu açtım belki sesi ninni yerine geçer de zıbarır uyurum diye.Nerede  bir heyecanlı filme denk geldim ohh izledim mi bir güzel,gözler kocaman açık.Bıraktım uykunun peşini ister gel ister gelme  diye:) 

İki saatlik uyku ile güne başlangıcı yaptım.Arkadaşla doğru durağa bekle bekle otobüsü nihayet geldi insan 10 dakika beklemeyi dahi yarım saate denk tutuyor soğuktan olsa gerek.Geldi bindik tıngır mıngır git git yol bitmez Mübarek yol şehirler arası gibi:)

Sıkılmaya başladım otobüsün içinde.Oyyy oyyyy o gece gelmeyen münasebetsiz uykum çıktı geldimi oyy ki oyy gözlerim kapanıyor,kafam yere doğru revaranslar yapıyor mu?:)Vallahi  bıraksam kendimi uyumak ne rüya bile görürüm.Hemen toparlandım yayıldığım yerden kendimi şöyle bir dikledim,sırtımı koltuğa dayadım.İntikamımı almış oldum zamansız gelen uykumdan kovalayarak:)
Neyse  geldik şükürler olsun  da bunun bir de dönüşü var.Hiç otobüsle gelmemiştim bir zul geldi ki otobüsten inip taa  uzakta ki  İKEA'nın binasına yürümek.Yollar gide gide biter derler de zor bitti bizim yolumuz:)

İçeri girmeden inatlarımı devreye soktum bile  asla  mutfakla ilgili hiç bir şey almayacağım diye.Hatta mutfak malzemeleri olan kısmı bile  teğet geçeceğim de  ahh o limon rendesi alma isteğim zaten en çok ta onun için gittim.

Eee uğramamak olmaz şimdi .İlk orayı şereflendirdik mi.Tabak çanaklara  öylesine bir ilgisizmişim gibi bakıyorum kafayı çeviriyorum ki.Hani almayacağım ya sözüm  ona .Evde  mutfak dolapları artık almıyor tabaktı ,çanaktı dolap kapaklarını açtığımda  hepsi birden bir gün üzerime yığılıp yerlere düşecekler sığışamaz oldular raflarına:))

Alışverişlerimiz bitti ,yemeğimizi de yedik.Sırada kahve keyfi var .Günümüz güzel geçti günün bilancosu yine alışverişin büyük çoğunluğu mutfakla ilgili .Ben bunu hep yapıyorum:)))

Doğru otobüs durağına evim gözümde tüter oldu sıcacık demli çayım. Üzerimde ev kıyafetlerim sevgili eşofmanlarım,yün çoraplarım, yumoş terliklerim .Oy nasıl tütmez gözüm de bu güzellikler:))
Sevgi ile muhabbet ile kalın.

11 yorum: Leave Your Comments

  1. güzel haftasonları diliyorum canım...

    YanıtlaSil
  2. kahve keyfine ortak olsam keşke :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İ.x.İ.r canımmm yaparız bir gün kahve keyfi tamam mı?

      Sil
  3. VALLA ZORLU BIR GEZME OLMUŞ AMA OLSUN HATIRA OLUYOR INSANA.IYI GECELER CANIM, BU AKŞAM IYI BİR UYKU ÇEKERSİN INŞALLAH.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. HEDEN'im vallahi zorlu olduydu ama değdiydi güzeldi sağol canımmm:)

      Sil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. CANIM İYİ CESARET OTOBÜSLE GİTMEK
    YİNEDE İKEA YI BENDE SEVİYORUM
    HAYIRLI AKŞAMLAR

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sengül'ümmm canım panik atak olunca mecburi otobüslere talim ediyoruz canım çıksa panik atak huyum çıkmaz ki benle mezara kadar yanıbaşımda ahh ahh alıştım artık cancağızım .Sevgiler canımmmm

      Sil
  6. yakın zamanda oto gar'ın yanındaki İKE ya iki kere gitmiştim, aynı labirent gibi yapmışlar ikisindede içinde kayboldum bir saatte yolu anca bulabildim bi dahada gidersem ne olayım.
    Not ;önceki yorumumu ben bile zor okuduğum için sildim ( öncekinin aynısı)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili muratzam canımm ben ne yazdığını rahat okumuştum ki zaten sen rahat ol.Evet zorlu İKEA'nın içinde gezinmeler ama yine de çok güzel vaz geçmek yok devam tamam mı:))

      Sil