Vişnap

Düştüm.Yıkılmadım Yataktayım:))

19

Dün cafede kalabalıkla pek güzel  neşeli keyifli iftarımızı yaptık.Çok şükür Allah kabul etsin cümlemizin ibadetlerini.İftar sonrası içilen çayın tadı da hiç bir şey de yok.

Teravih  başlamadan eve gideyim diye cafeden çıktım. Güya erken eve gelmek istedim .Ahh nasıl da görmedim kör gibi o tretuvardaki belediyenin koyduğu simsiyah kocaman blok gibi taşı :( 

Göremezdim çünkü tam paralelinde siyah araba park etmiş.Fon siyah taş siyah olunca,ben de kuş gibi uçtum düşerekten taşa ayağım takılınca .Hani utandım çok filan diyemeyeceğim .Çünkü öyle çok canım yandı ki yerden kalkmayacağımı hissettim ki bir el uzandı bana doğru.

Genç bir delikanlı hanımefendi aman geçmiş olsun deyip beni yerden kaldırmaya çalıştıkca ıhhh yok anam babam ben acıdan öyle bir bıraktım ki kendimi ayyy vinç gelse beni ancak kaldırır bu düştüğüm yerden diye hayıflanırken ,delikanlı bütün kuvveti ile ben de son bir gayretimle yapıştığım yerden kalktım şükür.

Hemen park etmiş  olan arabanın tamponuna yaslandım acıdan gözlerimden yaş geliyor.Birde basiretim bağlandı ki o halde taksiye bindim . Doğru eve geldim..Eşimi arayacağım .belki geçer diye telaşlandırmayım dedim .

Bir de camiiden çıkmasını bekledim ama benim ayak anında şişko oldu sol  ayağım daha da bir şiştikçe şişiyor mosmor oldu eve geleceğime keşke hastaneye gideydim diye bin bir pişmanlıklar içindeyim.

Bir yandan acıdan öyle çok canım yanıyor ki:( Terliğimin içine de sığmaz oldu sol  ayağım.Ha dizler her ikisi de yaralanmış berelenmiş kanamış ama hiç duymuyorum dizlerimin acısını sol ayak baskın çıkıyor. 

Eşimi aradım hemen geldi doğru hastaneye gittik.Tekerlekli araba diyeceğine eşim öyle çok telaşlandı ki hani el arabası nerede dedikçe ya sussana ne el arabası ben kendimi çimento torbası gibi hisseder oldum .

Öyle de telaş olmaz ki aaa canım benim ha şuna tekerlekli araba desene dememe kalmadı görevli hemen getirdi beni bir oturttular ki. Aman Allah'ım ne zor yerleştim oturdum kıpraştırmayın beni daha da diyesim geldi.

Gözlerimden yaşlar iniyor usul usul.Hemen film çektiler .En çok korktuğum rabbime yalvardığım dua ettiğim ne olur kırık olmasın rabbim diye yakarıyorum .Başıma gelecekleri senaryo gibi kafamda tasarlıyorum.Aman Allahım bir başkasına bağımlı yaşarsam bu ne zor bir geçiş süresi olur diye öyle çok üzülüyorum ki .

Taa ki filme bakan doktorun kırık yok demesine kadar sürdü tedirginliğim.Kırık yok fena dönmüş ayağın deyip kalçadan bir iğne geceyi rahat geçirmem için yaptılar bandaj ve jel verdiler.

 Ben ki iğneden  aklı çıkan vişnap gıkımı bile çıkarmadan  oldum kuzu kuzu iğnemi.Ve eve geldik bin bir tantana ile yatağıma kadar getirdiler beni

 .Şimdi mecbur kalmadıkça çıkmıyorum yataktan lohusalar gibi hisseder oldum kendimi.Ve canım da çok sıkılıyor:(( Ve böyle zorunlu yatarken bol bol düşünme fırsatı da oluyor insanın .

Şu bir gerçek ki sağlığımız her şeylerden  çok çok değerliymiş.Ne zaman bir yerimiz acıyor ya da zedeleniyor işte o zaman kıymetini anlıyoruz o organımızın .Ben de karar verdim en kısa zamanda iyileşsin sol ayağımı çok şımartacağım tabii sağ ayağımı da unutmadan her ikisine de eşit davranıp onları çok seveceğim...

Sevgi ile ve en önemlisi sağlıkla kalın...

19 yorum: Leave Your Comments

  1. ah biliğim nazarlara mı geldin çok geçmiş olsun :((( nasıl canım yandı bilemezsin Allahım kazlardan korusun sadaka ver cnm mucuksss

    YanıtlaSil
  2. Çok geçmiş olsun, iyi ki kırık yok.Zaten neremiz acısa canımız orası, Allah bir an önce ayağa kaldırsın,sevgilerle.

    YanıtlaSil
  3. kıyamam ki sanaaa...:((((
    çok geçmiş olsunn canım kardeşimm:((
    görünmez kaza,rabbim beterinden sakınsınn inşallah.
    bıraktığın sımsıcacık yorum,susuzluktan kavrulmuş bünyemi nasıl ferahlattı anlatamammmm:)))
    yüreğine sağlık canım kardeşim..
    ben de bu aralar koptum yoğunluktan buralardann,sizlerden..
    ama dönüşümüz muhteşem olacak inşallahh..:)
    hayırla dolu güzel günlerdilerim canım.
    dikkat et kendine..
    sarıldım sana muhabbetle.

    YanıtlaSil
  4. geçmiş olsun sevgili vişnap açil şifalar dilerim .

    YanıtlaSil
  5. çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmışki kırılmamış onun için acizane tavsiyem bi sadaka verin malum zaten hayır ayı.Knuni Sultan Süleymanında dediği gibi"halk icinde muteber bir nesne yok devlet gibi,olmaya devlet-i cihanda bir nefes sihat gibi"
    sizi izlemeye aldım bende bekliyorum

    YanıtlaSil
  6. Yüce yaratıcımız daha kötü kazalardan sizi ve sevdiklerinizi korusun.
    Acil şifa versin İNŞALLAH

    YanıtlaSil
  7. Bununla geçmiş olsun ve ALLAH acil şifa versin İNŞALLAH.

    YanıtlaSil
  8. Ayy canım yaa çok geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  9. Çok geçmiş olsun canımm.Ucuz atlatmışsın.Allah korumuş çok şükür.Allah bir daha göstermesin kimseye.Sağlıklar diliyorum canım sana ve ailene.

    YanıtlaSil
  10. Yaa canım biliğim nelere geldim bilemiyorumda yerlere geldiğim aşikar o ne düşüştü yarabbim zor kaldırdıydı o yardımsever delikanlı Allah ondan razı olsun binlerce defa.Canım yavaş yavaş geçse de günler elbet ayağa kalkacağım hayırlısı ile sen üzülme vefakar arkadaşım benim. öpüyorum seni..

    YanıtlaSil
  11. Nilgüncüğüm canım çok teşekkürler sağolasın.

    YanıtlaSil
  12. Ihlamurcum ben de kırık yoktur incinmiştir geçer dedim ama acım hiç azalmadı daha da çoğalınca tekrardan doktora gittik ki maalesef tarak kemiğimi kırmışım alçıya aldılar canım olacakmış akacak kan damarda durmaz derler doğruymuş be canım Allah beterinden korusun cümlemizi. Ziyaretin için çok teşekkürler ederim.

    YanıtlaSil
  13. Birtutamkekiğim bunlar ne moral verici ne güzel sözler ağzından bal damlıyor tatlım Rabbim razı olsun senden .İlaç gibi geldi moralim de çok sevindi sağol canım benim bende seni öper kucaklarım canımm..

    YanıtlaSil
  14. Sevgili İsmet çok teşekkür ederim sağolasın.

    YanıtlaSil
  15. Seyyahım gülüm ilk burada mı tanışmıştık ne güzel ne uğurlu bir gün .İyi ki seni tanımışım sağol canım arkadaşım

    YanıtlaSil
  16. Sevgili ERKOÇ sağol ALLAH razı olsun rabbime yinede şükürler olsun diyorum iyi ki kırıkla kurtuldum ya birde ameliyatlık durum olaydı beterin beteri var tekrardan çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  17. Canım Sanemciğim çok teşekkürler canım Allah razı olsun sağlıklı yaşamak hepimizin olsun canım.öpüyorum seni

    YanıtlaSil
  18. Serapcığım canım ya kaç kere uğraştıysam açamadım bloğunu ve çok üzüldüm sana ulaşamadığım için.Umarım bu yazdıklarımı görürsün canım. Çok teşekkürler ediyorum, sevgi ile kal..

    YanıtlaSil