Vişnap

Dönerci Ali Usta'nın Nefis Kebapları...

7
Sevgili Senemciğimden   http://www.seneminyemekleri.com/aldığım güzel davet  üzerine bugün öğlen yollara revan oldum.Methini çok öncelerden duyduğum fakat  lezzetlerini bir türlü tatma fırsatı bulamadığım Maltepe'de ki Meşhur Dönerci Ali Ustanın mekanına bin bir yol meşakketleri ile vardım İstanbul trafiği malumunuz:(( Önce Kadıköy'de sevgili can arkadaşım http://www.bademcicegi.com/ Aytülcüğümle buluşup yola kaldığımız yerden devam ettik. Kısa sürede vardık nezih mekana.




Çok güler yüzlü ekip tarafından kapıda karşılanmak yüzümüzde tatlı gülücüklerle ışıldadı yüzlerimiz . Masada oturan arkadaşlarla sarılıp kucaklaşmalar uzun zamandır görüşmemiştik birbirlerimizle hasretler giderdik çok güzel sohbetler ettik .Vesile olan emeği geçen bütün arkadaşlara  çok teşekkürler ediyorum.Ortam olsun,her şeyler çok sıcacıktı.Mekan sahibi Ali Bey,Danışmanı Mehmet Karahan beylerin içten hoş geldiniz demeleri bir ara kendimi evimde gibi hissettim .Bu his benim için çok önemlidir gittiğim mekandan keyif alabilmem için önce güler yüz sonra kebapların,yiyeceklerin lezzeti diyenlerdenim.Burada hem lezzetler olsun,hem müşterilere davranışlar olsun çok beğendim.Tam benlikti..


Acıktık daha da beklemeyelim hemen lezzetli kebaplarımızı soğutmadan yiyelim mi?Hadi sofraya bakın ne  güzeller,aman karnınız aç iken sakın bakmayın derim.Benden söylemesi:))


Üzerine  bol tereyağı cazzdadak döktüler ya işte o esnada daha dayanacak takat kalmadı bende.Mis gibi kokuları içime çekerken  şu fotoğrafı dahi zor  çektim sabırsızlığımdan:))Uzun zamandır  bu kadar lezzetli iskender kebap yememiştim.


Bol limon ekşili salata nefis,ya bol köpüklü ayrana ne demeli? durum ortada bir bardak daha içmeyi düşündüm de  ahh yerim kalmadı ki,alacağım olsun:)


Ve günün finali çıtır çıtır sıcacık güzeller güzeli künefe  ile şen olan soframız daha da şenlendi de,gelgelelim ben dayanamayıp kendi künefemin ucundan kıyısından  azcık birazcık derken yarısını yiyivermişim farkında olmadan  .Çaresiz değiliz çok şükür hemen canım Yağmurcuğum künefesini yemeye başlamadan  çekiverdim fotoğrafını:)


Yağmurcuğum bak senin künefen iki dakikalığına ödünç almıştım haber edeyim canımcım:))
Ve biz Türklerin olmazsa olmazı yemek üzeri çay keyfi tam aklımdan geçiyordu ki o esnada çay dolu tepsiyi görüverdim .Sağolsunlar nasıl makbule geçti tavşan kanı demli tazecik efil efil çaylarımız.


Kebaplar,künefeler yendi yine geldi bir veda vakti Tam gider ayak yine çok güzel bir jest ile karşılaşmak sevgili Bulgurium firmasının birbirinden güzel,lezzetli ürünlerinin çeşitliliği karşısında şaşırdım önce ilk hangisini denesem dedim ve kurutulmuş domatesli bulgur pilavından başlayacağım.Çok teşekkürler Bulgurium.
Çok Teşekkürler Ali Bey ,Mehmet Karahan ,çok teşekkürler Gurmem ve bizlere servislerimizi geçiktirmeden bir arı gibi hızlı hızlı aksatmadan hizmet eden bütün personele ve de emeği geçen herkeslere çok teşekkürler ediyorum.


 Etkinliğe katılan bloger arkadaşlarımın linkleri de aşağıda.






7 yorum: Leave Your Comments