Vişnap

Vurgun..

2

"Vurgun"


Taş gibi,kaya gibi hızla dibe batarken,halka halka kıyıya vurmayı başarman gerekiyor.Hepimiz bu duyguları ara ara da olsa duyar  yaşarız.Ha bir gayret hadi canım deyip kendimize  çok telkinde bulunuruz.

Bazen  öyle dipte oluruz ki bir türlü yukarı çıkmayı başaramayız .İşte böyle anlarda ruhumuz,yüreğimiz öyle çok darbeler alır ki yaralarımızı uzun süre tedavi edemeyiz. Etsekte eski haline döndüremeyiz ki :( Vurgunu yemişiz bir kere.!!!


2 yorum: Leave Your Comments

  1. Ne olumsuzluklar yaşamış olursak olalım;
    verilen tüm kayıpların ardından,üstümüzdeki buluşan kirlerden silkelenmeyi bekleyen bir bedenimiz;
    Dibe vurduğumuzu görüp,yüzme bilmeden bile suya atlayıp bize el uzatacak dostlarımız,olduğunu bilmeli,
    Bu zorlukları imanla, sabırla, tahammülle, gayretle, azimle yenebileceğimizi unutmamalıyız. İnanmış insanın, kararlığıyla üstesinden gelemeyeceği zorluk yoktur.
    Ruha alınan darbelerin,vurgunların tedavisi, imanla mümkündür.
    Bir sabah henüz gün aydınlanmadan sabah ezanı vaktinde kalkın.(Bu Bursa İstanbul gibi yerlerde genelde sabah 5 civarı olur.) Pencereyi açın ve okunan ezanı dinleyin,o temiz havayı,kuşların cıvıltısını ve ezan sesini içinize doya doya çekin.
    Sonrada elinizi açıp dua ederek,ruhunuzu temizleyin.
    İMAN+SABIR+GAYRET
    Selam Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  2. Sevgili ERKOÇ dosttan gelen her öğüt her güzel nasihat baştacımızdır. Biliriz ki o dost bizleri sever düşünür ve huzurun nerede olduğunu anlatır .Çok iyi geldi yorumunuz .Tekrardan çok teşekkürler ediyorum...

    YanıtlaSil