Vişnap

Agresif.

6


Ben ne kadar agresif oldum :(Utanıyorum kendimden :( Bu kadar da değildim ki bu ne Allah'ım yaa sen beni ıslah et üzüyorum beni canından üstün tutan elleri ile el üstünde taşıyanım bir tanemi kırıyor  üzüyor üzüyorum. Ota bota  her bir şeylere  vır vır vırlıyorum ne kadar sevimsiz oluyorum kim bilir karşımdakilere.

Canım diyene neredeyse canın çıksın diyesim geliyor.Derdim ne benim yahu?Sonra da üzdüğüm için daha da üzülüp agresifleşiyorum ben  .Çıkış yolu arıyorum bulamıyorum ki.Bana bir tek sen katlanırsın buna inanıyorum.Çok yakında munis olacağım gayret etmeliyim istiyorum bunu.

Allah kahretsin ki sigaranın intikamları , zalimlikleri bunlar bana :(İnanıyorum ki seninle beraber elele atlatacağız bu benim pis edepsiz günlerimi .Baktım olmuyor geçmiyor  edepsizliklerim ,agresifliklerim devam ediyor yeminle ağzımı bantlarım karşında, tek seni üzmemek kırmamak adına bir tanem.

6 yorum: Leave Your Comments

  1. Canımm geçecek bunlar.Eşin de sen de birbiriniz için çok değerlisiniz.Her şeyin üstesinden gelirsiniz canım.Allah her şeyi gönlünüze göre versin.üzülme:(

    YanıtlaSil
  2. Canımsın Sanem'im nerede varsa Allah yardımcımız olsun hepimizin.

    YanıtlaSil
  3. oluyor bazı zamanlar insanın sinirleri tepesine çıkabiliyor bu aralar bana da olduğu için iyi biliyorum ama karşındaki insan seni iyi tanıyorsa onu gerçekten kırmak istemediğini anlıyordur havalar dan mı nedir diyorum buda benim bahanem...

    YanıtlaSil
  4. Geçecektir bu günlerde elbette,geriye dönüp baktığında bu hallerini gülümseyerek hatırlayacaksın belkide...Selamlar canım :)

    YanıtlaSil
  5. Canım Aklımdan geçenlerim sigara gibi derdin yoksa mutlaka havalardandır derim ben de ve inşallah geçsin bitsin çünkü çok üzülüyorum üzdüğüm için.

    YanıtlaSil
  6. Gelibolum ne zaman seni görsem güneş gibi yüzümü tatlı bir tebessüm kaplıyor varlığınla etrafını aydınlatıyorsun canım gelibolum seni seviyorum .
    Kahveye geleceğim çok yakında:)

    YanıtlaSil