Vişnap

Kuzu !

1
Geldim eve üstümü başımı değiştirip en rahat kıyafetlerimi giydim .Hava geceleri artık hafiften serin olduğundan terasta üşürmüyüm üşümezmiyim  derken attım kendimi terasa.

Yan komşuların kahkahası kışkırtsa da yorgun olduğumdan vallahi gidip katılmayı gözüm yemedi .Bana nispet yaparcasına fasıllar şarkılar yan komşular da şenlik var.Allahım yoksa gitsem mi filan derken en iyisi ben Nesrin 'imi anlatayım,yazayım deyip geçtim bloğumun başına. 

Bizim buralar cennet gibi komşularla ilişkiler akrabalık derecesindedir. hepimiz birbirimizi bilir tanırız.Şanslıyız bizler.Ayyyy çamaşırları makineye atmayı unuttum ben yazımı yazarken onlar döne döne yıkansınlar bi koşu gidip geliyorum.

Ahhhh Nesrin ahhhhh  o ne muhteşem sessss öyle canım çocukluk arkadaşım seni az daha kaybediyordum geçen sene bu zamanlar:( O melun hastalığı yenip bizlere ,hayata dönmen harika ve ben seni kaybetme korkusuyla daha da kıymetini bilir oldum canım benim.

 Şimdi o şen kahkahalarını duyuyorum ya  çok mutlu oluyorum az mı mücadele verdin .Hadi oraya gelemiyorum deyip terastan bir istek şarkı yolladım da kırmadın beni kuzucum .Bilirsin hangi şarkıyı çok çok sevdiğimi deyip seçimi sana bıraktım ve sen başladın muhteşem sesin ile sevdiğim şarkımı söylemeye :) 
Bir gün de sizlere gerçek bembeyaz yünlü,kara gözlü kuzumu anlatacağım...

Hep böyle neşe dolu,sağlıklı ve gülen gözlerle bak acımasız hayatı tatlı yaşanır kıl çocukluğumun anılarını paylaştığım arkadaşım .Az daha biraz daha tutmasam üşenmesem yanınıza geleceğim de tutuyorum kendimi sandalyeye uzattığım ayaklarım otur oturduğun yerde gitme bizi daha da fazla yorma diyorlar:) Bugünlük bu kadar .Oysa ben kuzuyu yazacaktım bunlar geldi aklıma bir başka zaman da kuzumu anlatacağım :)

1 yorum: Leave Your Comments

  1. canımm dilerim Nesrin dostun uzun yıllar sağlık,huzur ve mutlulukla yaşar.Allah dostluğunuzu daim etsin.Daha nice nicee güzel günler geçirin birlikte ve yaz bunları tek tek bloğuna ve biz de okuaylım:) kuzunu da anlat ama biliyor muusn annemin de köydeyken kuzusu varmış.hep peşinden gelirmiş:))

    YanıtlaSil