Vişnap

Özü Bir Sözü Bir Olanların Değeri Biline..

21
Hani vardır bazı insanlar.Senin yanına usulca çok sevecen yaklaşırlar.Sen de dersin ki aman Allah'ım ne kadar sıcak kanlı hoş sohbet biri.Ben ki bu konular da akıllı demeyim de 6 ncı hisleri kuvvetli demek daha uygun olur.

Ben de bazen yanılıyorum .İnanın kendimi  salak ,enayi aptal ne derseniz deyin işte öyle hissediyorum.Bana  tüm bu olumsuz duyguları yaşatan  o sahte arkadaşlardan daha da nefret ediyorum bu sefer:(((


Sevinir,mutlu olursun,hep bir umuttur istektir etrafımızda güler yüzlü insan gibi insanların olması.Öyle bir devire geldik ki hasret kaldık özü sözü bir olanlara.Hangi ince hesapların peşindedirler ki?


 Ben bunlar gibilerin menfaat için  nefes aldığını hissettiğim an da değil konuşmak selamımı bile esirgemek istiyorum.Neden neyin çıkarıdır neyin menfaatidir ben sadeyim sen sadesin yoktur ki ne bir koltuk sevdamız ne de öne çıkıp kendimizi göstereceğimiz bir kulvar.


Sadece hoşsohbet eşliğin de paylaşıp yudumlayacağımız  ya bir çaydır ya da bir kahvedir.Çaydan,kahveden bol ne var ki? Onu paylaşamıyoruz desem.Almıyor aklım almıyor,duygularım kabul etmiyor, ruhum ise sen ve senin gibi sahte arkadaşlıkları red ediyor haberin olsun.!!





21 yorum: Leave Your Comments

  1. CANIM
    HAYIRLI CUMALAR
    BAZEN BİRİ SENİN KULAĞINA BENİM DUYGULARIMI FISILDIYOR SENDE ONLARI YAZIYORSUN ZANNEDİYORUM
    BEN BOŞUNA MI GÜNLERDİN DEPRESYONDA YIM
    SIRF BÖYLE İNSANLARIN YÜZÜNDEN,ANLAYAMAMAMDAN,KALDIRAMAMAMDAN
    SENİ O KADAR İYİ ANLIYORUNKİ VİŞNEM
    BOŞ VEEEEEEEEEEER DİYORUM
    Bİ DE KENDİME DESEM OH NE GÜZEL OLUR HAYAT

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seyyahım Gülüm Hayırlı günlerin olsun canımmm.Desene aynı üzüntüleri paylaşıyoruz seninle .Bitsin artık desem de bitmez ki menfaatini ön plana çıkaran çıkarcı insanlar olduğu müddetce onlar bizlerin üzülmesinden inanılmaz keyif alıyorlar Seyyahım Gülüm.Bazen aldırmamaya çalışsan da ruhunda birikiyor işte ben de o zaman isyan edip içimi sizlerle paylaşınca rahatlıyorum canım.Hadi berabere bir süreliğine de olsa boş verelim mi canım arkadaşım.

      Sil
  2. Sevgili Vişnap sizi üzmüşler ama maalesef hayatta her şey başımıza geliyor ve biz bazı şeyleri böyle öğreniyoruz,keşke böyle olmasa.Ben sizi tanımasamda çok seviyorum iyiki varsınız.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Mehtapcığımm onlar her daim hayatımızda varlar da bazen birikiyor yaptıkları.İşte o zaman ruh isyan edince dökülüveriyor içte olanlar dışa doğru canım.Ben de seni seviyorum canımmm .Her zaman aklımda olanlardansın canım unutulmayanlardanımsın Mehtapımmm.Sevgilerimle canımmm

      Sil
  3. Hay yüreğini öpeyim, bak bu kadar basit neyin çıkarı neyin kavgası neyin hasetliği eninde sonunda giyeceğimiz bir top kefen arkadaşım, hayırlı cumalar canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siyahkuğum canım öp valla canı yanan yüreğime şifa olsun öpücüğün canımmm.Aynen dediğin gibi iki günlük dünyada neyi paylaşamazlar ki neyin hırsını yaparlar ki?Hiç anlamış değilm canımm sevgilerimi yolluyorumm...

      Sil
  4. İnsanı çok üzüyür değil mi bu durum..Üzücü..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyaz Sayfam hem de nasıl :( Bir süre susuyorsun sabır ediyorsun onlara .Öyle bir an geliyor ki olamaz bunlar nasıl insan diyorsun .Rabbim ıslah etsin böylelerini .Canım sevgilerle

      Sil
  5. Merhabalar,
    Ara vermiş olmama rağmen, blog sayfamı ziyaret ederek yorum bırakmışınız, çok teşekkür ederim. İzleyiciler eklentisine bıraktığınız profil resminiz üzerinden ulaşmak istedim ama, malesef oradaki bilgilerinizi tamamlamadığınız için bırakmış olduğunuz yorum üzerinden blog sayfanıza ulaştım. Bir ara profil bilgilerinize bağlantılar listesini ekleyerek blog adreslerinizi ekleyiniz, aksi halde sadece ziyaret ederek profil bilgilerinizi eklediğiniz bilgiler üzerinden hiç kimse size ulaşamaz.

    İnşallah en kısa zamanda blog sayfalarımızda iyi ve güzel şeyleri paylaşmak üzere fırsat ve imkan bulabiliriz.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Recep Bey şu sıralar biraz sıkıntılarım var net konusunda halledeyim hemen gerekli düzenlemeyi yapacağım .Çok teşekkür ederim.

      Sil
  6. Merhabalar,

    "Özü bir, sözü bir olanların değerleri biline" başlıklı bloğunuzdan çok etkilendim. Bende bir yerden şöyle bir söz okumuştum ve çok beğendiğim için de sizinle paylaşmak istedim : "Başkası olma, kendin ol; böyle çok daha güzelsin!"

    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanetsiniz.

    YanıtlaSil
  7. Recep Bey çok etkilendiğimde yazdım duygularımı kırılmak ummadığınız değer verdiğiniz biri tarafından kırılmak daha da çok üzüyor insanı.Hele bir de haketmiyorsanız.Maalesef menfaatler baş tacı olmuş günümüzde:( Saygılar...

    YanıtlaSil
  8. Ellerine, yüreğine sağlık vişnapcığım. Yeni bir şeyler eklemeye gerek yok. Senin aracılığınla ben de buradan sahtekarlara şu cümlelerinle mesajımı göndereyim:

    "Sadece hoşsohbet eşliğin de paylaşıp yudumlayacağımız ya bir çaydır ya da bir kahvedir..Çaydan ,kahveden bol ne var ki? Onu paylaşamıyoruz desem.Almıyor aklım almıyor ,duygularım kabul etmiyor, ruhum ise sen ve senin gibi sahte arkadaşlıkları ret ediyor haberin olsun.!!"

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Banum binlerce teşekkürler canım benim.O bir yudum çayıda bıraksalarda ağız tadıyla içsek değil mi Banum çıkarsız,menfaatsiz hırsların olmadığı sevginin paylaşımların yardımlaşmaların bol olduğu dünyadır istediğimiz bir tek.sevgilerimle canımmmm.

      Sil
  9. Yanıtlar
    1. Onlar dünya var oldukça hep var olacaklar Erol Dizdar maalesef..Yorumunuz için teşekkür ederim..

      Sil
  10. Sahte insanların genel özellikleri çok menfaatçi olmalarıdır HZ. Ömer'in dediği gibi "KAlbinin ısınmadığı insandan uzak durmalısın" Bence kalbin ısınmadı ise zamanla ısınırım herhal diye düşünmeden mesafe koymalısın o insan ile arana yoksa zamanla kendini kandırır sonra da yanıldığını büyük bir zarardan sonra anlarsın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalp ilk gördüğünde ne ısınır ne ısınmaz birine ısınmak için o kişiyi tanımak huyunu suyunu bilip öğrenmek gerekir diye düşünüyorum ben.Niceleri vardır soğuk görünürler buzhane gibi konuştukça tanıdıkça yürekteki sıcaklığını hissedersin diye düşünüyorum ben bu konuda Halil Kadıoğlu.Bilmem yanılıyormuyum sanmam pek.Güzel yorumun için teşekkür ediyorum

      Sil
  11. Kaç tane imza atma hakkım varsa, hepsini sonuna kadar kullanıp, yazının altına atabildiğim kadar imzamı atıyorum can Vişnapım...
    Rabbim sahtelikten, çıkarcılıktan muhafaza eylesin bizleri.
    Amin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım GİSİ'm binlerce imzayı beraber atalım canım.Boşverelim onları sana burdan bu güzel minik kalplerden veriyorum binlercesi senin olsun kuzum..Güzel duana binlerce amin diyorum Rabbim kabul etsin canım sevgilerimle..

      Sil
  12. her yerde var o insanlardan...ama insan böylece,"gerçek dost"ların kıymetini anlıyor bence...

    YanıtlaSil