Vişnap

Dün Güzeldi...

2





Dün güzel bir gün olacağını sabah uyandığımda belli etti kendini gün .2.nci E.K.S toplantısı için evden çıkma saatimi erkene aldım her ihtimale karşı.Normal bir gün olaydı eşime hadi canım beni götürürmüsün diye rica ederdim de aksilik işte .

Onun da kahvaltı faslı vardı aynı gün için de.Zaten ben de biraz  şu otobüslere inip binmeliyim .Yeni şehir kartı sistemine geçtiler öyle durup duruyordu kartım hiç kullanmamıştım.Onu da kullanmalı artık süs diye  almadık ya:))

Alel tecel çay içmeler yalandan bir iki boya sürmeler yüzüme  iş olsun işte:) Hemen evden  çıkıpta durağa gelince baktım sarı dolmuşlardan kim bekler otobüsü .Ya birde geç kalırsam korkusu rahatca gitmeliyim Kadıköy'e de eee bu miting işi de işi bozdu :( 

Ben zaten  yolların acemisiyim nasıl bulacağım şimdi yönümü derken şöföre anlattım derdimi .Sağolsun bir kibar bir efendi ki sürücümüz.İnşallah sayıları çok olur böyle kibar beylerin ve de tabii ki bayanların da.Ve isteğim kadar çaba göstersem de  böylesine düzgün rast gitmezdi işim.

Dün bütün melekler benimle beraberdiler sanki.Öylesine düzgün ve mutlu geçti bir sayılı güzel günüm .Kadıköy yerine ben sizi Bağlarbaşı'n da bırakayım karşıya geçip Üsküdar,Acıbadem minübüslerine binin çok daha rahat varırsınız Validebağı'na.Hatta ben Kadıköy'e bile varmamış olurum deyince,hadi canım sen de o kadar da değil diye dudak bükesim geldi.

Minibüsten Askerlik şubesinin orada inip karşıya geçtim akabinde  gelen minibüs aman Allahım bütün endişelerim gitti acabalarım uçtular.Sevinçle bindim iki adımda geldim varacağım yere ve işte o dudağı büküverdim haklıydı kibar sürücümüz:)E.K.S binası da indiğim yerin hemen önünde değil mi nasıl sevinçliyim kuş gibi uçarak içeri girip merdivenleri çabucak çıkıverdim.

İçerideki sıcak insanlara samimi içten selamlarımı verdim .Sıcak bir nescafe içmeli cam önünde erken gelmenin beklemeleri ile mutlu mutlu.Benden evvel Çorlu'dan gelen sevgili  Suzan ile  http://olsadayeseksuzan.blogspot.com/  güzel sohbet ettik.Diğer sevdiklerimiz de yavaştan toplandı kalabalık olduk çok güzel geçti neşe ve sohbet ile .

Bir sonra ki toplanmamızın günü de 15 nisan olarak kararlaştırıldı .Güzel etkinliklere imza atacağız Heyecanlıyım.Ve istiyorum ki çabuk gelsin 15 nisan:))



2 yorum: Leave Your Comments

  1. :)) seni gördüğüme bwnde çok sevindim. Kiymali pide olayida tam tutmuş hani:)

    YanıtlaSil
  2. canımm ne de güzel çıkmışsınız maşallah:)ohh ohh kendim gitmiş kadar sevindimm.Dilerim her gününüz böyle mutlu mutlu geçsin.15 nİsan çabucak gelsin.:)

    YanıtlaSil