Vişnap

Gitmelerin zamanı geldi.!!

1
Ve aylardır beklediğim gün bugün.Nihayet gitme zamanım geldi.İçim kıpır kıpır bir sürü karmaşık duygularla doluyum.

Hem mutlu,neşeliyim hem de hüzünlüyüm.Düşündüğüm de hüzün ağır basıyor.Tatil güzel keyifli de sevdiceğimden aşkımdan ayrı olmak onun şefkat ve sevgi,aşk dolu bakan gözlerinden mahrum olmak zor.Ne yaparsınız ki hayatın ağır şartları beraber tatile gidip dinlenmeleri bize çok görüyor.Bazı işler,meslekler vardır yazı,kışı,hafta sonu tatili filan yoktur.Hele bayramı seyranı hiç yoktur.Full çalışırsınız.

Zaman dediğimiz su gibi akar kimi zaman,kimi de ağır bir su olur.Umarım benim zamanım su gibi olsun aksın geçsin.Ardımda sevdiklerimi çok sevdiğim dostlarımı bırakmak acı geliyor bana  bu sefer bu ayrılık nedense yüreğimi acıtıyor.

Tatil yapmak,dinlenmek ve gezmekse çok keyifli ki ben tatilimi dinlenmek olarak algılıyorum bu gidişim de yaz boyunca çok yoruldum ve hak ediyorum bu tatili diye düşünüp avutuyorum kendimi yoksa dokunsalar ağlayacak hallerdeyim.! Tekrar dönüp geleceğim ve geldiğim de ben geldim diye buraya yazıp duygularımı paylaşacağım Hoşça kal İstanbul ve merhaba Karadeniz .

1 yorum: Leave Your Comments

  1. canımmm güle güle git ve gel.tatilinin her dakikasının tadını çıkar.biz seni bekleyeceğiz.inşalllah birdahakinde sevdiceğinle hidersin.allaha emanet ol.

    YanıtlaSil