Vişnap

Seyyah Gül'ümün Mim'i

6
Güzeller güzeli can blog arkadaşım her şey tesadüfle başladı .İyi ki blog açmışım  iyi ki seni tanımışım .Bir gün reel de de  tanışmayı çok istiyorum canım seyyahgülüm.Yolladığın mimi aldım okudum .Hemen acele acele cevaplamaya başladım ki. Tam yarısındaydım kapı çaldı arkadaşım açtı gelen misafirlerim vardı onları gördüm oturduk sohbet filan ettik bana çok iyi geldiler onlardan aldığım pozitif enerji ile kaldığım yerden  mimimin diğer yarım kalan kısmını cevaplamaya .Geçtim  Pc nin başına .Sorular çok keyifli  bayıldım .Bakayım sizler de cevaplarımı umarım sever ve keyifli bulursunuz .Haydi mimim ve ben aşağıdayız bekliyoruz sizleride. sevgiler yolluyorum hepinize...



1:) Çaresi bulunmayan bir hastalığa yakalandınız  ve bunun sonucun da  yaklaşık bir haftalık ömrünüzün kaldığını öğrendiniz.Kalan bir yılınız da ne yapardınız?

C: Bana söylenen bir yıl büyük olasıkla 1 aya inerdi öylesine evham yapardım ki beynim çaresiz hastalığımın ahlar vahları ile dolar da öylecene yorgun beyinle giderdim ölüme.

2:) Fobileriniz,takıntılarınız var mı? Varsa neler?

C: Korkum araba kullanmak ki artık bıraktım zaten o derece baskın çıktı fobim.Takıntılarım mı ooo hangi birini saysam acaba en göze batanı .eşyalar simetrik olmalı düzgün olmalı bir de ayakkabı terlikler ters dönmemeli.

3:) Bir sabah kalktınız ve dünyada hiç bir insan olmadığını öğrendiniz.Ne yapardınız?

C:) İlk şaşkınlığımı üzerimden attıktan sonra bu insansızlık süresizse ben de yok olayım isterdim.Yok bir iki günlükse tadını çıkartırdım yalnızlığın.

4:) Dünyayı dolaşmak isteseniz ilk hangi ülkeden başlardınız? Neden?

C:) İlk Hindistan'dan da başlamak isterdim.Nedeni ise  orada filler çok ve ben filleri çok severim.

5:) İtiraf edin  Prens / Prenses'e dönüşür diye kaç kurbağa öptünüz?

C:) İlk ve son ve hep öptüğüm yanımda mutluyum.Keşke daha öncelerden öpseydim Prens'i mi  :)

6:) En son yaşadığınız küçük düşürücü,unutamadığınız olay?

C:) Ahh ahhh olmaz mı o gün bugün gibi aklıma geldi de yine yüzüm kızardı şu an..Bim'de tam da kasanın başında patavatsızlığımdan yerin dibine girmiştim hiç unutmam  o günü :( Bir bayanın aldığı günlük ped için aa ben de alacaktım göremedim yara bantlarını nerede diye ısrarla sormuştum bayanın tüm suskunluğuna inat  kasiyerin demesiyle yerin dibine geçmiştim:((

7:) Asla yanınızdan ayırmadığınız 3 şey? 

C:) Anahtarlarım,kimliğim,telefonum.

8: )En yakın arkadaşınızın bir uzaylı olduğunu ve sizi ilk denek olarak kendi gezegenine götüreceğini öğrendiniz ne yapardınız?

C:) En yakın arkadaşımsa demek ki dostumdur  dostlardan kötülük gelmez der takılır peşine giderdim :)

9:) İsviçreli bilim adamları görünmezlik hapını buldu ve siz bu hapı kullanan ilk kişisiniz.Hapı kullandıktan sonra yapacağınız ilk şey nedir? 

C:) Görünmezlik çok güzelmiş neden böyle güzelliklere Türkler  imza atmıyor diye üzülürdüm .İsteğim her zaman biz Türklerin her  faydalı güzel işlerde  ilk sıralarda yer alması.

Mimlerimin sorularını cevaplarken çok keyif aldım .Çok teşekkürler canım seyyahgülüm .Umarım sen de beğenmişsindir cevaplarımı.Ve siz okuyan değerli arkadaşlarım hepinizi sevgi ile kucaklıyorum sağlıkla muhabbetle kalın..



6 yorum: Leave Your Comments

  1. Canım canım çok duygulandırdın beni.Allah razı olsun ne güzel şeyler söylemişsin bende seni gıyaben tanıdığım için çok memnunum inşallah bayramdan sonra tanışırız inşallah.Mimin de çok çok güzel olmuş çok keyifle okudum

    YanıtlaSil
  2. canım bim olayı çok iyiymiş çok güldüm :) sen çok yaşa emi çok öpüyorum...

    YanıtlaSil
  3. Yara bandı beni de çok güldürdü. Belki sıkılarak ama gülümseyerek de hatırlanacak bir olay. Hepimizin başına gelebilir.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Seyyah Gül'üm bugün o şen neşeli sesini duydum bal gibiydi sabırsızlıkla bayram sonrasını bekliyorum tanışmak için Sevgilerimle .

    YanıtlaSil
  5. Suzancım vallahi hayatım boyunca asla unutamayacağım kepaze olduğum bir anımdı Allah başka da göstermesin çok utanmıştım çok.Canım sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Pembe Kekiğim inan hala anımsarken o günü yüzüm de çok hüzünlü bir gülümse beliriyor.O utangaclığımı hala unutamıyorum..Canım sevgi ile kal...

    YanıtlaSil